Choď na obsah Choď na menu

Neymar efterlader ingen ligeglade med mål og swagger

Neymar er to mål ydeevne til at hjælpe banke Atletico Madrid ud af Copa del Rey viste hvorfor Barcelona sparet udgift til at vinde krigen budgivning for den unge brasilianske angriber.
Med sin hurtighed og hurtig driblinger, Neymar scorede fra to modangreb startet af Lionel Messi føre Barcelona til en 3-2 sejr, og i semifinalen på en 4-2 samlet score på onsdag.
Sidste sæson, Neymar første mål i Barcelonas bordeaux-og-blå kom mod Atletico at give Barcelona den spanske Super Cup, dens eneste titel fra en skuffende kampagne.
Nu har hans 20. og 21. mål i sæsonen satte Barcelona et skridt tættere på en anden cup finalen. Kun Messi har scoret mere for Barcelona med 31 mål i denne sæson.
Barcelona sports daglig SPORT sprøjtede overskriften '' Ney Cup '' på torsdag forside.
Den 22-årige angriber har swashbuckling stil, men forlod, ingen ligegyldig.
Atletico spillere skændtes med Neymar under kampen og klagede åbent om ham bagefter.
Neymar og Fernando Torres måtte skilles efter temperament blussede som de holdt en opvarmet argument mens Vicente Calderon banen ved pausen. Atletico midtbanespiller Gabi Fernandez tjent en anden advarsel i pausen for at argumentere med dommeren, og han har ikke hakkekød ord om Neymar.
Barcelona vil stå enten Villarreal eller Getafe i semifinalen. Det vil også forsøge at fange Real Madrid, et point foran i ligaen, og forberede sin Champions League kamp mod Manchester City i næste måned.