Choď na obsah Choď na menu

Manchester City 0-2 Arsenal: Gunners vinde stort på vejen med taktiske masterclass

Det har været fire år. Fire år lang.

Det er, hvor længe det har været siden Arsenal vandt et spil på vejen mod en eventuel top-fire slagtesvin. De har sandsynligvis brudt denne tendens, takket være nogle geniale taktiske spil-planlægning af Arsene Wenger.

En struktureret forsvar og dødbringende tæller så Nacho Monreal tjene en sanktion - som Santi Cazorla afsluttede - og Olivier Giroud hoved hjem en anden, da Arsenal omfattende låst den farlige Manchester City angreb for at vinde 2-0.

Manchester City begyndte kampen med meget af besiddelse, der ejer næsten 80 procent af sig igennem de første 20 minutter, men gjorde meget lidt, da Arsenal var tilfreds med at læne sig tilbage og tæller. Faktisk Gunners havde den bedste chance for åbningsdelen som et kors fundet en dykning Giroud hoved, men han udtrykte det brede fra en stram vinkel.

De positive pauser for Arsenal tillod dem at tage kontrol, med et straffespark til gæsterne efter Monreal, på en en-to i hjørnet af boksen, var blokeret og udløst af Vincent Kompany. Cazorla gemt straffen hjem inde den højre stolpe, og Arsenal tog tidligt føringen.